Carol Timmer

Over mij

De rode draad in mijn loopbaan is: werken aan de zorg voor patiënten. Aanvankelijk door zelf zorg te verlenen als verpleegkundige en door als opleider te helpen de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doe ik door medewerkers te helpen hun kerncompetenties te ontwikkelen die nodig zijn om veilige en kwalitatief hoogwaardige patiëntenzorg te leveren, door het leervermogen van medewerkers te vergroten en door de leeromgeving en leerklimaat binnen een gezondheidszorgorganisatie en zorgnetwerk positief te beïnvloeden. Een uitgangspunt voor mij is dat een werkplek voor lerenden de meest krachtige en betekenisvolle leeromgeving vormt en mijn streven is om leer- en werkplek zoveel mogelijk samen te laten vallen. Belangrijk vind ik aansluiten bij de leerbehoefte, belevingswereld en passie van de deelnemers aan een leertraject, uitgaan van reeds verworven vakbekwaamheid en hun aanwezige kwaliteiten en deze uitbouwen. Mijn focus ligt op duurzame kennisontwikkeling in een organisatie. Waarbij leren en opleiden uitdagend, flexibel en aantrekkelijk zijn voor de betrokkenen en de kennisontwikkeling bijdraagt aan het realiseren van de strategische organisatiedoelstellingen.

Wat ik wil halen uit dit netwerk

Momenteel werk ik als adviseur Leren & Ontwikkelen in de ouderenzorg. Op zoek naar de motivatie van mensen om daar te gaan werken en van zorgverleners om daar te blijven werken. Verder persoonsgerichte zorg.

Ik wil ook iets brengen, namelijk

Mijn ervaring als verpleegkundige en opleider. Kennis van werkplekleren en leerleiderschap van leidinggevenden. Het situationeel begeleiden van stagiaires.

Organisatie

De Zorgcirkel

Locatie in het land waar jouw/de activiteiten van de organisatie vooral plaatsvinden

Noord Hollland Noord en Zaanstreek

Omschrijving van de organisatie-activiteiten en wat ik doe

De Zorgcirkel werkt met liefdevolle aandacht en professionele zorg voor ouderen en zoekt de verbinding met anderen om dit mogelijk te maken. Wij zijn nieuwsgierig naar de mens. Samen met hun omgeving ontdekken we waaraan iemand behoefte heeft. Dit doen wij niet alleen, maar ook met andere zorgorganisaties, zorgverzekeraars en gemeenten.
Ik werk daar als Adviseur Leren & Ontwikkelen

Wat ik nog wil delen met dit netwerk

Kijk maar op:
https://www.linkedin.com/in/carol-timmer-46290027/

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Week van de Radicale Vernieuwing!
Terugkijken & verslag:
> vph & tz
> ggz
> jeugdzorg
Click to access the login or register cheese