Theanne van Schaik

Over mij

Ik ben mijn carrière begonnen als hulpverlener (op de SEH, in de jeugdzorg en bij Artsen zonder grenzen), waar ik zag dat veel problemen niet medisch waren. Ze zijn sociaal, maatschappelijk, politiek… om die reden ben ik bestuurskundige geworden. Na verschillende opdrachten bij de overheid (bij o.a. ministeries en gemeenten, bij jeugd, onderwijs, aanbesteden en de gevangenis) ben ik nu begonnen als zzp-er. Ik hoop als interim-/ verandermanager nog op veel plekken bij te kunnen dragen aan een verandering.
En eigenlijk ben ik nog steeds op zoek naar die grote verandering, het eureka idee, het grote omslagpunt… maar misschien is het ook wel zo dat je een olifant nu eenmaal op eet in kleine hapjes.

Wat ik wil halen uit dit netwerk

Ik ben nieuwsgierig naar de ideeën van anderen. En het geeft een gevoel van samen staan voor hetzelfde doel: “één voor allen, allen voor één”.

Ik wil ook iets brengen, namelijk

Ik wil graag meedenken hoe we er voor kunnen zorgen dat jongeren en hun families kunnen aangeven wat ze nodig hebben zonder dat ze constant door bureaucratische hoepels hoeven te springen.

Organisatie

zzp interim-/ verandermanager

Locatie in het land waar jouw/de activiteiten van de organisatie vooral plaatsvinden

Den Haag

Omschrijving van de organisatie-activiteiten en wat ik doe

Ik heb kennis van verandermanagement/ interim management. Ik weet hoe het werkt op de werkvloer en ik ken de uitdagingen op strategisch en financieel gebied. Ik hou van de puzzel waar je voor staat als verandermanager of kwartiermaker: hoe kan iets effectiever… beter. En ik hou er van om te bouwen aan ambities en visie, waarbij met verschillende organisaties samen de verbinding gelegd wordt tussen uitvoering, beleid en financiën.

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.