Claudia Oosting

Over mij

Kernwaarden
Samen
We investeren in de kracht van samenwerking om de best passende ondersteuning te kunnen bieden voor cliënten. We werken hiervoor samen met cliënten, mantelzorgers, collega’s, vrijwilligers, samenwerkingspartners en samenleving. Dit doen we vanuit een open dialoog, door onszelf leerbaar op te stellen en door ons in te leven in de ander.

Betrokken
We voelen ons betrokken bij het leven van cliënten. We leren cliënten en hun naasten kennen en blijven ook als collega’s onderling met elkaar in verbinding.

Professioneel
Vanuit onze expertise herkennen we de hulpvraag van de cliënt en sluiten we onze ondersteuning hierop aan.

Organisatie

ZorgSpectrum

Locatie in het land waar jouw/de activiteiten van de organisatie vooral plaatsvinden

Nieuwegein, Houten en Vianen

Omschrijving van de organisatie-activiteiten en wat ik doe

Missie
‘Samen meer mogelijk’. Dat is het motto van ZorgSpectrum. We vinden het belangrijk dat cliënten een fijne dag hebben, ondanks lichamelijke en/of psychische beperkingen die zij ervaren. We werken hiervoor samen met cliënten, mantelzorgers, collega’s, vrijwilligers, samenwerkingspartners en de samenleving. Met elkaar kunnen we meer dan alleen.

Visie
Bij ZorgSpectrum hebben we ‘Oog voor u’. Dit houdt in dat we kijken naar de mens achter de cliënt. We kijken wie iemand is en wat belangrijk is voor diegene. Ieder mens is uniek. We hebben oog voor de wensen en behoeften van de cliënt en sluiten onze zorg daar zo goed mogelijk bij aan.

Daarnaast hebben we met ‘Oog voor jou’ aandacht voor het welbevinden van collega’s. We vinden het belangrijk dat collega’s met plezier, op een gezonde en veilige manier hun werk kunnen doen.

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De beweging Radicale Vernieuwing in een notendop
- initiatief van LOC
Click to access the login or register cheese